İlk olarak krem şanti ve çikolata sosunu hazırlıyoruz. Çikolata sosunu üstünden dumanı gittikten sonra,krem şantiyi ise yaptıktan hemen sonra dolaba koyuyoruz.Eğer sıcak koyarsanız çikolata sosunuzu krem şanti erir ve pastamız rezil olur.
Krem şantimiz dolaptayken içine koyacagımız kabı aliminyum folyo ile kaplıyoruz bunu istediğiniz kaba koyabilirsiniz pastamız onun şeklini alacaktır ama çukur olması her zaman daha iyidir.
Bisküvilerimizi dilediğimiz kalınlıkta kesebiliriz ben orta kalınlık istedim.Daha sonra krem şantimiz ile iyice harmanlıyoruz ve dolaba kaldırıyoruz.Daha sonra dolaptan çıkarıp kapımıza duz bir tabak ile sanki onun kapagıymıs gibi kapatıp ters çeviriyoruz ve yavaş yavas folyolarımızı çıkarıyoruz.Bu işlemi yapmak için krem şantinin iyi donmuş olmasına dikkat edin.Daha sonra üzerine çikolata sosumuzu döküyoruz.Dilerseniz üzerine çikolata parçası yada eritilmiş beyaz çikolata ile servise sunabilirsiniz..ve sonuç;
AFİYET OLSUN....
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder